Ποιοι Είμαστε.

Μάθετε τα πάντα για εμάς.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για εσάς

Στο λογιστικό γραφείο “Μάνος Παναγιώτου & Συνεργάτες” παρέχουμε φορολογικές και υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις για παραπάνω από 20 χρόνια. Η πολύχρονη πείρα των στελεχών μας και η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση εξασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Είμαστε πάντα, κοντά τον ιδιώτη, στην επιχείρηση και στον επαγγελματία με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και εχεμύθεια. Στόχος μας, να προσφέρουμε άριστες λύσεις στα προβλήματα της επιχείρησής σας.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όραμα, θέληση και στόχο να αλλάξουμε τα δεδομένα στον κλάδο των φορολογικών υπηρεσιών. Η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας μας γεννήθηκε και εξελίχθηκε μετά από πολυάριθμες αναζητήσεις επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Η απουσία μιας ιστοσελίδας ή η ύπαρξη μιας απαρχαιωμένης ιστοσελίδας φορολογικών υπηρεσιών δεν ήταν μόνο ένα πολύ συνηθισμένο αποτέλεσμα των αναζητήσεών μας. Καθίσταται πλέον ως ανάγκη, άφηνε και μια αρνητική εικόνα. Ο λόγος; ο τρόπος που παρουσιάζουμε και επενδύουμε στην επιχείρηση μας είναι και ο καθρέπτης του εαυτού μας.
Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα “λογιστή” για να υποστηρίξει τις φορολογικές μας υποχρεώσεις. Αλλά πόσες φορές  χρειάστηκε να διανύσουμε αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να επισκεφτούμε ένα γραφείο που μπορεί να μην ήταν αξιόπιστο; Πλέον, βρισκόμαστε δίπλα σας και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, απλά με ένα κλικ!
Πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία και η επαγγελματική τήρηση ιδανικών παροχής υπηρεσιών δεν είναι προαιρετικές αλλά αναγκαίες προϋποθέσεις για την επιτυχία. Η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ για να αποδείξει ακριβώς αυτό το λεγόμενο. Και σας περιμένουμε για να συνεργαστούμε με εχεμύθεια και διαφάνεια για όλα τα φορολογικά σας ζητήματα.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας και γίνετε κομμάτι της ιστορίας μας.

Οι Αξίες μας

Οι θεμελιώδεις αρχές μας για την επιτυχία.

Επαγγελματισμός

Η εκτέλεση κάθε εργασίας και η ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας προς εσάς χαρακτιρίζονται από συνέπεια, συστηματικότητα, την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα, τηρώντας τον ηθικό, δεοντολογικό και επαγγελματικό κώδικα της εταιρείας μας.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Στο τέλος της ημέρας, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που επιτύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που το καταφέραμε.

Αξιοπιστία & Εγκυρότητα

Προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και έγκυρες λύσεις, πάντα βάση των αναγκών και των απαιτήσεων σας, ακολουθώντας πάντα πιστά της ταχύτατες εξελίξεις και αλλαγές στον κλάδο.

Γίνετε και εσείς κομμάτι της ιστορίας μας.

Μας εμπιστεύονται

Για να είμαστε συνοδοιπόροι στην επιτυχία!